nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 09.05.2020 08:07:14

Kakšen NAPAD na nogometni sistem: Da, učijo nas, da smo NEUMNI!

vszi
V nogometu se obrača veliko denarja.

Nogometaši si posledično lahko privoščijo marsikaj, nemalokrat pa s svojim vedenjem in početjem nase opozorijo na povsem nepravi način. Nekaj podobnega je nedavno med karanteno naredil napadalec Evertona Moise Kean, ki je bil posledično skoraj deležen javnega linča.


Zdaj je svoje mnenje o tem povedal član Napolija Amin Younes, in močno razburkal nogometni svet. "Pravzaprav smo 'zdresirani' tako, da bi bili neumni. Skoraj vse nam poberejo. Sami znamo zgolj očistiti svoje nogometne čevlje, saj se nam ni potrebno ubadati z ničemer drugim. Lahko vam povem, da le malo nogometašev ve, kaj je varčevalni račun, da sploh ne govorim o tem, da skoraj nihče ne ve, kaj bo delal po koncu kariere," je dejal 26-letni Nemec libanonskih korenin.

Krilni napadalec pa se tu ni ustavil. "Ne samo, da nogometašev ne bi smeli ožeti kot limone, temveč bi jim morali pomagati na vseh področjih - športnem, človeškem in finančnem. Nogometaši veliko zaslužijo in niti ne vedo, kaj pomeni realni svet, zato jih ni malo, ki po koncu kariere ostanejo brez ficka. Dejstvo je, da nas ničesar ne naučijo."

Značke: neumni, denar

Članki iz rubrike