zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

STA
STA
0 07.05.2020 19:46:51

Na Nizozemskem šport NIKOLI VEČ Z GLEDALCI?

Profimedia
Športna tekmovanja na Nizozemskem bodo potekala brez gledalcev, dokler znanstveniki ne odkrijejo cepiva za novi koronavirus, je dejal tamkajšnji minister za zdravje Hugo de Jonge.

Na Nizozemskem je z novim koronavirusom okuženih 41.000 ljudi, 5288 pa jih je umrlo. Nizozemski premier Mark Rutte je v sredo izjavil, da se lahko športna tekmovanja nadaljujejo šele 1. septembra, De Jonge pa je informacijo dopolnil z razmišljanjem, da bodo masovna druženja ljudi možna šele, ko bo na trgu cepivo.
"Še vedno ne poznamo datuma za zadnji korak, masovno druženje. To bo možno le, ko bo izumljeno cepivo, kdaj bo to, pa trenutno ne ve nihče. Upamo, da čim prej, realno pa je čez eno leto," je zapisal minister za zdravje. Kaj pa, če ne odkrijejo cepiva za koronavirus, kajti tudi to se lahko zgodi! Potem šport sploh ne bo imel več gledalcev oziroma ga ne Nizozemci ne bodo mogli spremljati v živo?
Nogometna sezona na Nizozemskem je končana predčasno. Prvaka niso razglasili, prav tako pa nobena ekipa ne bo nazadovala v drugo ligo.

Članki iz rubrike