blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

ue
ue
0 17.04.2020 21:28:11

RAZBURJENI Luka Modrić, POLICIJA pred njegovo hišo! MARCELO in Vinicius pa v KROHOT! (video)

Profimedia
Hrvaški nogometaš je imel problem s policijo.

V Španiji veljajo strogi ukrepi zaradi COVIDA-19, prebivalci morajo biti v strogi domači karanteni, dovoljeni so samo nujni kratki izhodi v trgovino, lekarno ali za sprehod psa.


Za Luko Modrića vse skupaj še ne bi smel biti tak problem, saj ima nogometaš Reala v Madridu lepo hišo z vrtom. A očitno vseeno ne dovolj velik ... Pred kakšnim dnevom je namreč na vrtu igral nogomet s sinom, toda v nekem trenutku jima je žoga ušla čez ograjo na cesto. Šla sta jo iskat, ravno takrat pa se je mimo pripeljal policijski avto, saj v teh dneh policisti redno patruljirajo po ulicah, da bi ljudje spoštovali ukrepe. In srečanje je bilo neizbežno.

Kaj se je dogajalo potem, je očitno Modrića tako razburilo, da je moral svojo zgodbo z nekom deliti. In jo je. S soigralcem Marcelom, ki ga je poklical in mu povedal, kaj se je zgodilo. Marcelu je bilo slišano očitno zabavno in je prav tako želel to z nekom deliti. Poklical je Viniciusa Juniorja, še enega soigralca, in še njemu povedal, kar je prej slišal od Modrića. "Ko je bil sin že na cesti, je prišel policist in ga opozoril, da ga bo kaznoval, ker ni v svoji hiši," je govoril Marcelo in se pri tem zelo zabaval, enako tudi Vinicius. Vse skupaj je pristalo na Youtubu, ne vemo pa, kakšen je bil razplet zgodbe.

Članki iz rubrike