20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 16.04.2020 14:17:49

KONEC JE! Dinamo je ostal BREZ TRENERJA, Bjelica pa je razkril, kaj se je dogajalo v OZADJU!

Profimedia
Nenad Bjelica tudi uradno ni več trener Dinama.

Kot je bilo napovedano, Nenad Bjelica ni več glavni trener zagrebškega Dinama. Ta poteza se je kuhala že nekaj dni, vse od tistega neslavnega zapleta zaradi znižanja plač nogometašem in strokovnemu vodstvu. Takrat naj bi namreč vodstvo kluba brez pogovorov in pogajanj znižalo plače vsem, igralci in strokovno vodstvo pa se je uprlo. Kot so izjavili nogometaši, so želeli le, da bi bili vključeni v to odločitev.

Najprej je klub odpustil šest najtesnejših sodelavcev Nenada Bjelice in že v tistem trenutku je bilo jasno, da tudi Bjelica ne bo ostal na klopi. Danes je z zaščitno masko obiskal prostore vodstva Dinama in nekaj ur pozneje je postalo jasno, da je tudi uradno bivši trener zagrebškega velikana. 

"Pogodba je bila sporazumno prekinjena. Malo je trajalo, saj smo se pogovarjali o pogojih prekinitve pogodbe. Odhajam iz kluba, a se z nikomer nisem prepiral. Enostavno sem le stal za svojimi besedami, zagovarjal sem svoje mnenje. Igralci so velikokrat pokazali ogromen karakter, bili so dobrodelni, tudi v tej situaciji. Kar sem pogrešal, je bila boljša komunikacija. V zadnjih dveh letih sem bil vpleten v vse odločitve, ne vem, zakaj nisem bil tudi v to zadnjo ..." je ob slovesu dejal Bjelica. 

Značke: bjelić, dinamo

Članki iz rubrike