Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 03.04.2020 11:32:29

Borussia v skrbeh, za pojasnila poklicala celo kontroverznega AGENTA: Resnica je, da ...

Borussia Dortmund ima v svojih vrstah enega najbolj vročih igralcev ta hip.

V zadnjih dneh je bilo o vročem nogometašu Borussie iz Dortmunda Erlinga Haalanda precej napisanega, po poročanju številnih športnih medijev pa naj bi zanimanje zanj resno pokazal Real. Kaj se v resnici dogaja? Šele 19-letni norveški napadalec je dokazal, da se lahko s tekmeci enakovredno kosa tudi v močni nemški ligi, od januarja, ko je debitiral v nemški ligi, pa je do prisilnega premora na osmih tekmah dosegel kar devet zadetkov.

Borussia je z njim podpisala štiriinpolletno pogodbo, zaradi že kar malce smešno nizke cene za tako mladega in sijajnega napadalca pa v Dortmundu nimajo mirnega spanca. Sploh pa ne po vseh teh namigih, da naj bi že v tem letu zamenjal okolje. Sodeč po virih, ki so zelo blizu igralca, je strah vsaj za zdaj odveč. Kot so izvedeli pri španskem športnem dnevniku Asu, je vodstvo Borussie za pojasnila poklicalo kar kontroverznega agenta mladega nogometaša Mino Raiolo, ki pa jim je zagotovil, da do zdaj v povezavi s prestopom ni bilo storjenega nič.

Resnica naj bi bila, da Real v povezavi s Haalandom do tega trenutka ni kontaktiral nikogar, po drugi strani pa v Madridu ne skrivajo, da ga spremljajo še od časov, ko je igral za Salzburg. Vprašanje pa je, kaj se bo zgodilo v prihodnje. Odkupna klavzula za nogometaša znaša 'skromnih' 75 milijonov evrov, kar je znesek, ki bi si ga lahko privoščil marsikateri klub.

Značke: real, borussia, haaland

Članki iz rubrike