pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

dm
dm
4 03.04.2020 10:03:04

Olimpija ali Maribor? Pri zmajih imam novega PRIJATELJA, toda prvak bo Maribor! Zato, ker ...

Grega Wernig
Kdo bo, če se bo slovensko prvenstvo seveda nadaljevalo, osvojil naslov slovenskega državnega prvaka?

To vprašanje so kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN zastavili Dejanu Trajkovskemu, občasnemu slovenskemu reprezentantu, ki je trenutno brez kluba, potem ko mu je tako kot Romanu Bezjaku v zadnjem trenutku propadel prestop v Združene arabske emirate. Tako kot večina nogometašev po celem svetu, je 27-letni Mariborčan trenutno v karanteni.

V obširnem pogovoru za Ekipo SN je Dejan Trajkovski spregovoril o številnih temah. O tem, kako je doživljal propadli prestop, kako mučno je čakanje na novi klub, o svoji zelo slabi izkušnji na Madžarskem in tudi o dogajanju v slovenskem prvenstvu. O tem, kako vidi krizo njegovega nekdanjega kluba Domžal in kako doživlja rezultatski padec Maribora. Kot je poudaril Trajkovski, je prepričan, da se bodo naslova državnega prvaka na koncu navkljub vsemu veselili vijoličasti.

trajkovski gw
Grega Wernig
"Ni še konec! Maribor se bo gotovo pobral. Gledal sem večino tekem tako Maribora kot Domžal. Kaj naj rečem, imel sem veliko prostega časa. (smeh) Domžalčani res niso imeli sreče na večini tekem. Igrali so dobro, toda rezultati so bili slabi. Enako velja za Maribor. Na tekmi si pripravijo 'milijon' strelov, priložnosti, a žoga noče v gol. Pride takšen trenutek, vendar sem prepričan, da se bodo Domžale pobrale, Maribor pa tako ali tako," je dejal Trajkovski.

In za konec izrazil prepričanje, da bodo Štajerci na koncu končali kot prvi: "Glejte, jaz še vedno mislim, da bo Maribor na koncu prvak! Dobro, Olimpija je sicer vrhunska ekipa, še posebej zdaj, ko se ji je pridružil Roman Bezjak, vendar Maribor je Maribor! Še vedno mislim, da bo on na koncu ciljno črto prečkal kot prvi."

CELOTEN POGOVOR Z DEJANOM TRAJKOVSKIM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike