podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
3 30.03.2020 13:39:27

Vsi so UDRIHALI po njih, MESSI pa s ŠOKANTNIM zapisom: Glejte, kaj smo storili s PLAČAMI in kako pomagamo KLUBU!

Profimedia
Lionel Messi se je oglasil z jasnim sporočilom in udaril po vodstvu kluba.

V zadnjih dneh je bilo veliko govora o zniževanju plač nogometašem, veliko prahu je dvignila situacija pri Barceloni, kjer naj bi se po pisanju španskih medijev nogometaši uprli znižanju plač. 

Tako kot tudi v zadnji krizni situaciji se je na svojem Instagramu oglasil Lionel Messi z zelo jasnim in ostrim sporočilom. "Veliko je bilo zapisanega o prvi ekipi Barcelone in o plačah, ki naj bi jih igralci prejemali v tem kriznem obdobju. Najprej bi rad pojasnil, da smo bili igralci vedno naklonjeni znižanju plač v tej izredni situaciji in VEDNO smo prvi, ki smo pomagali klubu, ko nas je ta prosil. Velikokrat smo samoiniciativno pomagali, ko smo mislili, da je pomoč potrebna, " je sporočilo začel Messi in veliko ostrih puščic usmeril proti vodstvu kluba: "Ne neha nas presenečati to, da nas nekateri ljudje iz kluba postavljajo pod takšen pritisk, čeprav smo jasno dali vedeti, da bomo privolili v znižanje plač. To je trajalo nekaj dni, ker smo iskali primeren način, kako pomagati klubu v teh težkih časih."

Messi je razkril, da si bodo igralci plače znižali za neverjetnih 70 odstotkov, poleg tega pa bodo še dodatno prispevali denar, da bodo lahko preostali zaposleni v klubu prejeli takšno plačilo kot pred krizo. To 'zaplet' je še en dokaz, da med vodstvom kluba in igralci očitno vre. 

Članki iz rubrike