Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 30.03.2020 08:42:50

Kakšna TRAGEDIJA! Nogometni zvezdnik IZGUBIL DEKLE: Zgodilo se je med VOŽNJO, podrobnosti PRESUNEJO!

Instagram
Strašna tragedija argentinskega nogometaša.

Iz Argentine prihaja tragična vest o smrti dekleta profesionalnega nogometaša Ricarda Centuriona. Slednji je svoj čas veljal za enega najbolj nadarjenih nogometašev v svoji državi, za katerega so se tepli številni znani evropski klubi. Na stari celini mu nato pri Genoi ni uspelo pustiti pečata, a že to, da so mu pri Boci Juniors namenili kultno številko 10, pove marsikaj. Zdaj pa ta 27-letnik žaluje, saj ga je zadela tragedija brez primere. V prometni nesreči je namreč življenje izgubilo njegovo dekle Melody Pasini.

Podrobnosti usodne nesreče presunejo. Po za zdaj zbranih podatkih je 25-letno dekle izgubilo nadzor nad svoji vozilom, s katerim je nato trčilo v drugo parkirano vozilo. Toda še prej ji je, tako pišejo argentinski mediji, odpovedalo srce, zaradi česar je tudi zletela s ceste. Melody je umrla zaradi zastoja srca in ne zaradi poškodb, ki so bile posledice nesreče. Ob tem dodajmo, da je imela nogometaševa spremljevalka že dlje časa težave s srcem. Pred trinajstimi leti so ji ga celo presadili. Pred dvema letoma je prebolela tudi raka. Policisti se med drugim sprašujejo, zakaj je dekle kršilo pravila začasne prepovedi gibanja, saj se je nesreča zgodila v okrožju, v katerem glede na svoje stalno bivališče ne bi smelo biti. Ko so nogometašu sporočili tragično novico, tega ni sprejel najbolje. Začel je glasno jokati in še glasneje kričati, sosedi so poklicali policijo in reševalce, šele ti so ga nekoliko pozneje uspeli pomiriti.

Da bi bilo za nogometaša, ki trenutno igra za Velez Sarsfield, vse še toliko huje, je že pred mesecem dni izgubil tudi svojo babico, na katero je bil močno navezan. Nasploh argentinski mediji pišejo o tem, da Centuriona tragedija spremlja že celotno njegovo življenje. Oče mu je umrl, ko je bil še rosno mlad, in sicer v požaru, ki je zajel ilegalno tovarno pirotehničnih pripomočkov. Pri osemnajstih je izgubil tudi najboljšega prijatelja Gastona, ki so ga do smrti zabodli v pretepu. "Umrl je na moj rokah," je dejal Centurion, ki je imel tudi precej osebnih težav. Predvsem z igrami na srečo in pretiranim nočnim življenjem ter celo drogami, kar je - tako strokovnjaki - vplivalo na to, da nikdar ni uspel v celoti razviti menda strašnega nogometnega talenta. Kljub vsemu je tudi zaradi tega veljal za svojevrstnega zvezdnika argentinskega nogometa. Nekako v slogu "slabega dečka". Nekoč je želel podkupiti policista, ko je prevozil rdečo luč. Večkrat se je stepel z nasprotniki, celo s soigralci. Zamujal je na treninge, enkrat celo na tekmo ...

centurion
Profimedia

Članki iz rubrike