jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

ba
ba
3 29.03.2020 18:08:36

Izjemno priznanje za ZVEZDNIKA MARIBORA! Hvaležen sem jim, to mi VELIKO POMENI, moje sporočilo vsem pa je ...

Grega Wernig
Navijači niso pozabili iger in golov 28-letnega napadalca.

V teh težkih časih, ko je svet obstal, je imel Jasmin Mešanović vendarle tudi dovolj nogometnih razlogov za zadovoljstvo. Doletela ga je izjemna čast. Navijači in novinarji so ga namreč izbrali v idealno enajsterico Zrinjskega v zadnjem desetletju, ki si ga je aktualni član Maribora zaslužil z odličnimi igrami v dresu Plemićev in z odnosom do kluba ter vseh tistih, ki stiskajo pesti za klub iz Mostarja.

"Zelo sem hvaležen navijačem Zrinjskega in novinarjem, to je priznanje, ki mi veliko pomeni. Ko vas doleti takšna čast, potem veste, da ste delali dobro in da so vsi prepoznali, da sem na vsaki tekmi in treningu dajal svoj maksimum," se je za hercegovina.info odzval Jasmin Mešanović in pristavil: "V dveh letih sem z Zrinjskim osvojil dva naslova prvaka, to je nekaj, kar mi bo za vedno ostalo v spominu. Bilo je veliko tekem, ki bi jih zdaj lahko omenil, toda še posebej mi je ostala v spominu zmaga s 4:3 v Širokem Brijegu. Mislim, da še danes vsi govorijo o tej zmagi."

A zdaj je nogomet žal potisnjen v ozadje. "V Sloveniji so razmere vse bolj kritične, število okuženih je iz dneva v dan večje. Po mojem mnenju so sprejeti varnostni ukrepi pravšnji, seveda pa spremljam tudi stanje v BiH. To je moja država in vedno me zanima, kakšne so razmere. Moji najbližji upoštevajo vsa navodila, ki so namenjena preprečevanju širjenja okužbe," je dejal zvezdnik Maribora in ob boju s koronavirusom poudaril: "Moje sporočilo vsem je, da zdržimo vse to. Da malce potrpimo, da bi se lahko čim prej vrnili na nogometne terene in da bi se vsi lahko vrnili k svojim obveznostim."

Članki iz rubrike