Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 28.03.2020 14:06:49

Prvi mož Uefe je ODLOČNO ZAVRNIL vse OBTOŽBE: Slišal sem te IDIOTSKE KRITIKE!

Reuters
V zadnjih dneh se je dalo slišati nekatere italijanske zdravstvene strokovnjake, ki so razlog za tako hitro širitev virusa našli v tekmi lige prvakov med Atalanto in Valencio.

Naj spomnimo, specialist za pljučne bolezni v bergamski bolnišnici Fabiano Di Marco je dejal, da je bila ta tekma prava biološka bomba, saj je 40 tisoč navijačev Atalante iz Bergama odpotovalo v Milano. Tja so se odpravili na različne načine in se v Milanu goreče ter zelo čustveno veselili zmage svojih ljubljencev. Po tekmi so skupaj odšli domov in zaradi vsega naštetega naj bi se virus v Bergamu razširil tako hitro, da še umrlih ne morejo pokopati na dostojen način.

Te besede pa so močno zmotile in razjezile prvega moža Uefe Aleksandra Čeferina, ki je gladko zavrnil vse obtožbe: "Ko se je igralo to srečanje, se je po vsej Evropi še igral nogomet. Slišal sem te idiotske kritike, kar zadeva obračun Atalante in Valencie v Milanu. Takrat nihče ni mogel vedeti, da bo prav Lombardija žarišče pandemije. Kdo pa smo mi, da lahko rečemo, da se tekma ne more igrati zaradi tega razloga? Obstajajo organi, ki so odgovorni za takšna vprašanja," je odločno sporočil Slovenec.

Članki iz rubrike