polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 30. maja

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

gregor krušič, nuša lesar Njena.si

Nuša Lesar večkrat pristane na tleh

nu
nu
9 28.03.2020 14:06:49

Prvi mož Uefe je ODLOČNO ZAVRNIL vse OBTOŽBE: Slišal sem te IDIOTSKE KRITIKE!

Reuters
V zadnjih dneh se je dalo slišati nekatere italijanske zdravstvene strokovnjake, ki so razlog za tako hitro širitev virusa našli v tekmi lige prvakov med Atalanto in Valencio.

Naj spomnimo, specialist za pljučne bolezni v bergamski bolnišnici Fabiano Di Marco je dejal, da je bila ta tekma prava biološka bomba, saj je 40 tisoč navijačev Atalante iz Bergama odpotovalo v Milano. Tja so se odpravili na različne načine in se v Milanu goreče ter zelo čustveno veselili zmage svojih ljubljencev. Po tekmi so skupaj odšli domov in zaradi vsega naštetega naj bi se virus v Bergamu razširil tako hitro, da še umrlih ne morejo pokopati na dostojen način.

Te besede pa so močno zmotile in razjezile prvega moža Uefe Aleksandra Čeferina, ki je gladko zavrnil vse obtožbe: "Ko se je igralo to srečanje, se je po vsej Evropi še igral nogomet. Slišal sem te idiotske kritike, kar zadeva obračun Atalante in Valencie v Milanu. Takrat nihče ni mogel vedeti, da bo prav Lombardija žarišče pandemije. Kdo pa smo mi, da lahko rečemo, da se tekma ne more igrati zaradi tega razloga? Obstajajo organi, ki so odgovorni za takšna vprašanja," je odločno sporočil Slovenec.

Članki iz rubrike