900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 24.03.2020 16:21:25

NORO, a nikakor NEMOGOČE: Liverpool bi zaradi KORONAVIRUSA lahko ostal brez TEGA ZVEZDNIKA!

Profimedia
Pri Liverpoolu razmišljajo o tem, s kakšnim igralskim kadrom bodo krenili v novo sezono.

Na vrhu seznama želja se je tako znašel Timo Werner, napadalec Leipziga, ki naj bi bil po nekaterih informacijah zelo blizu prihodu na Anfield.

Toda v zadnjih dnevih so se stvari drastično spremenile, in to zaradi - koronavirusa. Športni direktor Leipziga Markus Krosche je dejal, da ima situacija okoli slednjega ogromen vpliv tudi na dogajanje v svetu nogometa. Werner, ki je v 25 prvenstvenih tekmah v tekoči sezoni zabil kar 21 golov, ima z Leipzigom sicer podpisano pogodbo do leta 2023.



"Normalno je, da je Timo zaradi številnih golov in asistenc zanimiv številnim klubom. V Angliji imajo podobne težave kot mi. Kriza ni zajela zgolj ene lige, temveč je to globalni problem, zato ne moremo vedeti, kaj se bo dogajalo v naslednjega pol leta," je dejal Krosche in dodal, da je povsem mogoče, da bo Werner kar ostal v Leipzigu. "Ne vemo, kaj se bo zgodilo s prestopnim rokom. Trenutno je situacija zelo nejasna."

Ob tem je Krosche povedal, da so tudi drugi kadrovski načrti, ki so jih imeli v klubu, na precej trhlih nogah. Leipzig je namreč želel od Rome dokončno odkupiti Patricka Schicka, od Manchester Cityja pa Angelina. Prvi ima odkupno klavzulo 29 milijonov evrov, drugi milijon več. "Trenutno stanje je tako, da ne morem potrditi teh klavzul, tako pač je. Čez en mesec bo zagotovo drugače ..."

Članki iz rubrike