luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

nu
nu
1 24.03.2020 11:54:58

Mandarićevo SUPER DARILO! Pri Olimpiji še eno 'PODALJŠANJE', tudi v NOVI SEZONI bo član kluba ...

alesfevzer.com
Miral Samardžić bo tudi v naslednji sezoni član Olimpije.

V zraku je ogromno negotovosti: kdaj se bo nadaljevalo nogometno prvenstvo Slovenije? Kako bodo klubi zdržali vse to? Predvsem v finančnem smislu ... Bodo nogometaši 100-odstotno plačani, čeprav ne trenirajo in ne igrajo? Tukaj je še nekaj: številnim v kratkem poteče pogodba s svojimi klubi. Kako bo s takšnimi nogometaši? Kaj bodo naredili? Skratka, marsikdo je precej na trnih. Ne pa tudi Miral Samardžić. Kot v današnji izdaji poroča časnik Ekipa SN, je Samardžić je rešil svoj status za naslednjo sezono. Gorenjec ima sicer pogodbo z Olimpijo podpisano le do poletja, toda hkrati se je z zmaji ob lanskem prihodu v Ljubljano dogovoril tudi za prav poseben aneks.

Samardžić, svoj čas tudi reprezentant Slovenije, je v novo sezono startal z vedenjem, da bo zagotovo ostal še vsaj eno leto v Stožicah, če bo zaigral na najmanj 60 odstotkih vseh tekem svojega kluba. "Pogodba je bila uradno podpisana 11. julija 2019, torej na dan, ko je Olimpija odigrala svojo prvo uradno tekmo v aktualni sezoni (proti Rigasu v kvalifikacijah za ligo Europa). Samardžić ni igral ne na prvi ne na drugi tekmi z Latvijci. Če bi, bi bila kvota 60 odstotkov že presežena. Torej po tej logiki potrebuje le še en nastop in bo dobil novo pogodbo? Ne drži. Samardžić je že izpolnil ključni pogoj. Za obračuna z Rigasom namreč ni bil prijavljen, saj je rok za to potekel že prej. Torej na omenjenih tekmah sploh ni mogel igrati, kar pomeni, da Samardžić lovi 60 odstotkov od 39 in ne 41 tekem. To pa pomeni tudi, da je v tej sezoni že zaigral na 61,54 odstotka vseh tekmah Olimpije, na katerih je sploh lahko. Pogoj iz pogodbe je torej izpolnjen, Samardžić je že pred prekinitvijo prvenstvenih bojev rešil svoj klubski status za naslednjo sezono," piše časnik EkipaSN. Dvomov torej ni več, 33-letnik z Jesenic bo še naprej igral v Ljubljani.

samardzic
Miral Samardžić bo še podaljšal svoje bivanje v Ljubljani.
alesfevzer.com

Dodajmo, da je že prej novo pogodbo z Olimpijo podpisal tudi Ante Vukušić, v tej sezoni najboljši strelec zeleno-belih. Dalmatinec bo tako član Olimpije predvidoma vse do junija 2022.

ŠE VEČ O VSEM SKUPAJ SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE V TEH ČASIH, KO JE NAJBOLJE OSTATI DOMA, PO POSEBNI CENI NA VOLJO TUDI V SPLETNI OBLIKI, IN SICER NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike