komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 15.03.2020 15:41:59

Tole je italijanski MASTER PLAN! Poglejte, kako naj bi dokončali Serie A

Reuters
Nogomet v Italiji je zaradi koronavirusa prepovedan do 3. aprila, vendar bodo nogometne zelenice bržkone samvale še precej dlje.

Miha Špekulira se, da bi se lahko prvenstvo nadaljevalo 2. maja s tekmami 27. kroga, pogoj za nadaljevanje pa je, da se ekipe vrnejo h treningom vsaj dva tedna prej.

V Italiji upajo, da se bo prilagodila tudi UEFA in ​​preložila evropsko prvenstvo za leto dni, da se bodo državna prvenstva lahko zaključila. V Italiji je načrt, da se prvenstvo igra vse do 30. junija.



V devetih tednih bodo italijanski klubi odigrali 11, nekateri pa celo 12 krogov, kar pomeni, da bodo imeli do konca sezone v Serie A vsaj tri delovne srede. Drugo težavo predstavljajo nastopi italijanskih klubov v Evropi. Juventus in Atalanta bi morala, če prideta do finala lige prvakov, v devetih tednih odigrati kar 17 tekem, podobne težave pa lahko nastopijo tudi pri Interju in Romi, ki igrata v ligi Europa.

Če Italijani ne uspejo končati prvenstva do 30. junija, bo organiziran play-off za prvake in play-out za obstanek. Finale pokala bo prestavljeno na naslednjo sezono.

Značke: serie-a, koronavirus

Članki iz rubrike