petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
4 15.03.2020 07:20:59

KAJ?? KAKO?? Milanič je želel kupiti – ILIČIĆA! Lahko bi bilo VSE DRUGAČE, toda ...

M24.si, Profimedia
Če bi Darko Milanič le imel dovolj časa ...

Zgodba prihaja iz Anglije, vanjo sta vpletena dva akterja, ki sta v zadnjih dneh dvigovala veliko prahu v Sloveniji. Darko Milanič seveda zato, ker je odstopil z mesta trenerja Maribora, Josip Iličić zato, ker je v ligi prvakov zabil kar štiri gole. Zdaj so se o obeh, in to skupaj v enem članku, razpisali novinarji spletne strani HITC. Na slednji je bilo tako mogoče prebrati članek, kako bi bilo lahko marsikaj povsem drugače in za Milaniča in za Iličića ter predvsem za – Leeds United!


Zgodba sega v leto 2014, ko je Milanič presenetljivo postal novi trener kultnega angleškega kluba z Elland Roada. Usoda je želela, da je pri Leeds Unitedu ostal le 32 dni; "jedec trenerjev" Massimo Cellino ga je odpustil po zgolj šestih tekmah. Toda kaj bi bilo, če bi se Milaniču uresničila želja in bi se mu pri nekdanjem angleškem prvaku pridružil tudi Iličić?! No, morda bi bilo res marsikaj drugače. A tedaj to sploh ni bilo možno. Milanič je Leeds prevzel septembra, ko prestopi niso bili mogoči. Milanič bi se dejansko na položaju moral zadržati vsaj do januarja, potem bi morda lahko dobil Iličića, ki je takrat igral za Fiorentino.

"Predstavljajte si, kje bi bil ta hip Leeds United, klub z vrha lestvice championship lige, če bi kupil Atalantinega zvezdnika serie A Josipa Iličića," piše v članku z naslovom "14 golov v letu 2020; Milanič naj bi pri Leedsu želel junaka lige prvakov", ki si ga lahko v celoti preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike