sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 13.03.2020 09:44:12

DVESTO MILIJONOV bo (verjetno) dovolj: Pripravljen je NA ODHOD, njegova ŽELJA PA ...

vszi
Že kar nekaj časa se ugiba o njegovi prihodnosti.

Odlične predstave v zadnjih sezonah so že večkrat povzročile, da se je v povezavi z njim omenjalo kar nekaj velikih evropskih klubih, a se ni zgodilo nič. Čas pa teče, danes je Harry Kane star 26 let in še vedno igra za Tottenham.

Z londonskim klubom pa se mu nikakor ne izpolni želja, ki je povsem jasna in razumljiva - osvajanje lovorik. Sicer je s Tottenhamom igral v finalu lige prvakov in tudi v finalu precej manj pomembnega angleškega ligaškega pokala, a v obeh primerih ostal praznih rok.


Kot vse kaže se je naveličal igrati za klub, ki roko na srce, trenutno ni ravno najbolj konkurenčen, ko govorimo o najprestižnejših lovorikah. Zato je pripravljen na odhod, želi si v večji klub. Res je, da ima s  Tottenhamom pogodbo podpisano do leta 2020, a to se da kompenzirati z odškodnino, ki pa bo zagotovo astronomska. Slovita Gazzetta dello Sport poroča, da z njo ne bi smela imeti težav madridski Real in Juventus, ki si želita fanta zvabiti v svoje vrste.

Predsednik Reala Florentino Perez je že dolgo njegov oboževalec, prav tako bi bil prva izbira trenerja Mauricia Pochettina, ki ga tako zelo povezujejo s klopjo madridskega kluba. Pri stari dami pa v njem vidijo igralca, ki bi se odlično dopolnjeval s Cristianom Ronaldom.

No ja, vse bolj se govori tudi o odškodnini, ki bi verjetno prepričala odgovorne pri Tottenhamu, da se mu odrečejo. Ta pa naj bi znašala (vsaj) 200 milijonov evrov.

Članki iz rubrike