baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
18 04.03.2020 21:11:20

TRETJI POLČAS v Celju: Milanič OBTOŽIL domačine in izzval Kosića, ta pa mu je ODGOVORIL ...

www.alesfevzer.com
Jasno je bilo, da bo imela tekma 'rep', da bo poraz prvakov na celjski Areni odmeval ...

Darko Milanič se je podpisal še pod en slab rezultat, Olimpija je z zmago v Kidričevem spet pobegnila. Na vrhu lestvice je gneča, tu so še Celje, Aluminij in Mura. Mariborčane čaka povsem enak boj za ubranitev krone kot tudi za evropsko vstopnico. Lahko celo ostanejo brez vsega in izolski strateg se tega dobro zaveda. Bržčas tudi svoje odgovornosti.


Rdeč karton Nardina Mulahusejnovića je bila vroča tema po tekmi. "Bil sem zelo daleč pri prvem rumenem kartonu. Nisem videl, kaj se je zgodilo. Po njegovi reakciji … Niti slučajno ni bil noben prekršek! Tega drugega prekrška nisem videl, tako da bom znal oceniti, ko bom videl, kaj je bilo pri drugem rumenem kartonu. Bom si pogledal in vam potem povem. Dejansko smo danes prejeli veliko kartonov. Nasprotnik je s pridom izkoriščal pravila. Pri vsakem kontaktu je kričal in potem je bilo kar nekaj prekrškov na ta račun. Dejansko je rdeči karton tako zanj kot za vse nas negativna epizoda. Po dolgem času je bil spet na igrišču in zdaj ga spet ne bomo imeli na voljo," je razlagal Milanič.

Kričanje celjskih igralcev pri vsakem prekršku? Dušan Kosić je ob tem dvignil obrvi in zmajeval z glavo. Na vprašanje, kako je sam videl to, o čemer je govoril Milanič, je odgovoril kratko: "Jaz sem vse skupaj videl drugače."

Članki iz rubrike