klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

ku
ku
0 25.02.2020 08:33:49

O tem govorijo VSI! Govor Michaela Jordana v smeh spravil tudi VANESSO BRYANT: Naslednja štiri leta ...

V nabito polni dvorani Staples Center, kjer igrajo Los Angeles Lakers, je v ponedeljek potekala spominska slovesnost za tragično preminulim zvezdnikom košarkarske lige NBA Kobejem Bryantom in njegovo 13-letno hčerko Gianno, ki sta skupaj s še sedmimi ljudmi umrla januarja v nesreči helikopterja.

Spominsko slovesnost je začel znani komik Jimmy Kimmel, ki je prebral imena žrtev in pozval k donacijam v sklad za pomoč družinam umrlih. Denar od prodaje vstopnic za slovesnost je namenjen športni fundaciji Mamba in Mambacita, ki podpira športne programe v revnih skupnostih, pred vsemi pa je imel nekaj več kot deset minut dolg govor tudi legendarni Michael Jordan.


Nekdanji zvezdnik Chicago Bullsov, po katerem se je Kobe zgledoval, je spregovoril o tem, da sta bila v zasebnem življenju velika prijatelja in da ga je imel za mlajšega brata. Med govorom je potočil kar nekaj solz, v enem trenutku pa poskrbel za glasen smeh v dvorani, v dobro voljo je spravil tudi ženo Kobeja Bryanta Vanesso. "Zdaj me je spravil v jok. Naslednja štiri leta bom spet moral poslušati šale na svoj račun. Ženi sem rekel, da ne bom jokal, ampak to je zaradi Kobeja. Čeprav je bil trn v peti, ti je hitro prišel pod kožo. To lahko potrdijo tudi vsi njegovi prijatelji. Moral si ga imeti radi, iz vseh je poskušal iztisniti najboljše, takšen je bil," je med drugim dejal legendarni ameriški košarkar.

Jordan je leta 2009 postal pravi spletni hit. Ko so ga takrat sprejeli v hišo slavnih, so ga sredi govora premagala čustva, potočil je kar nekaj solz. Prizor je hitro obkrožil svet, na račun fotografije jokajočega Jordana pa je nastalo nešteto šal.

Značke: bryant, jordan, michael

Članki iz rubrike