Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2020 14:24:27
Deli članek:

Navijači Barce ZASKRBLJENI! Športni direktor spregovoril o prihodnosti MESSIJA! Alarmi so PRIŽGANI!

Se bi lahko zgodilo nepredstavljivo?

Bi lahko Lionel Messi zares po koncu sezone zapustil Barcelono? Nekaj, kar se je še pred tedni zdelo nepredstavljivo, je vedno bolj mogoče. Argentinski superzvezdnik se je sprl s športnim direktorjem kluba, svojim nekdanjim soigralcem Ericom Abidalom. Francoz je kritiziral nogometaše Barcelone, tudi nanje obesil krivdo, da so se Katalonci zahvalili Ernestu Valverdeju in ga odpustili. Vse skupaj je razjezilo Messija, ki se je oglasil na svojem uradnem Instagram profilu in se obregnil ob Abidala. 

Zdaj je Abidal v pogovoru za Mundo Deportivo spregovoril o Messijevi prihodnosti. Spomnimo, Argentinec ima z Barco sklenjeno pogodbo do konca sezone 2020/21, toda govori se, da bi lahko Messi že to poletje zapustil Barcelono. Najresneje se omenja odhod v Manchester City. 

"To je vprašanje zanj. Upam, da bo nadaljeval pri Barceloni," je o Messijevi prihodnosti spregovoril Abidal. "Leo je dejal, da mu Barca pomeni vse, da si želi ostati. Od tukaj naprej je vse v pogojih. Govorimo o najboljšem nogometašu na svetu in podaljšanje pogodbe s takšnim igralcem ni nikdar lahko," je še dodal Francoz in s svojimi besedami dodobra prestrašil navijače Barcelone.