Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2020 21:59:05
Deli članek:

TO PREPROSTO MORATE SLIŠATI! ŠOKANTEN IZPAD nekdanjega trenerja Olimpije!

alesfevzer.com

Prepir dveh srbskih nogometnih trenerjev je postal mega uspešnica na svetovnem spletu.

V turški Antalyji je v teh dneh na pripravah kar precej klubov iz različnih držav. Pestra druščina, ki med drugim klubom omogoča igranje prijateljskih tekem. No, dvoboj srbskega Radničkega in kazahstanskega Irtiša je bil na koncu vse prej kot prijateljski. Tekma, ki je postala spletni hit zaradi sramotnega prepira dveh srbskih trenerjev.

Bilo je v 81. minuti po enem izmed prekrškov, ko sta Milorad Kosanović (Radnički) in rojak Milan Milanović (Irtiš) začela besedni dvoboj. Kosanović, ki je v eri Izeta Rastoderja vodil ljubljansko Olimpijo, in Milanović sta si dve minuti izmenjavala žaljivke, da bi nato Vinjak, kot pravijo Kosanoviću, svojo ekipo povlekel z igrišča.

"Je*ali te tvoji igralci. Kaj ga udarja, koji k*rac ga udarja. Dol z igrišča," je besnel Kosanović. Milanović mu seveda ni ostal dolžan, njuno sramotno obnašanje pa so ujele tudi kamere oziroma mikrofoni.

Če se izrazimo v njunem slogu, sta si j*bala vse po spisku. Bil je to dvominutni dialog, če mu lahko sploh tako rečemo, v katerem ni manjkalo kletvic, obtožb in žaljivk. Posnetek je, kot že rečeno, nemudoma postal hit na svetovnem spletu. Zakaj, pa presoditi sami. Vse se začne na 1:47,30, prevod pa, verjamemo, ni potreben.