favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 29.01.2020 06:37:39

SRAMOTA na San Siru! Želeli so se PRIKLONITI BRYANTU, kar je sledilo, je ŠOKIRALO svet

Profimedia
Saj ni res, pa je!

Tragedija, v kateri je življenje izgubil edinstveni Kobe Bryant, je svet športa zavila v žalost. Žalujejo vsi; košarkarji, nogometaši, rokometaši, smučarji, plavalci, vsi. Vsi, ki so znali ceniti Bryanta kot izjemnega športnika. In vsi, ki se jih je dotaknila huda tragedija, v kateri je življenje izgubilo kar devet ljudi. Užaloščeni so tudi pri italijanskem nogometnem klubu AC Milan. Tega je Kobe nosil v svojem srcu. Med odraščanjem v Italiji se je zaljubil v rossonere, ko so pri teh blesteli Marco van Basten, Ruud Gullit in drugi. Bryant je tudi kasneje večkrat prišel tako na San Siro kot tudi v Milanello. Doma je imel na steni šal in dres Milana. Bil je pravi navijač.

Na San Siru so se mu pred tekmo italijanskega pokala s Torinom znali prikloniti. In to na čudovit način. Ugasnili so luči, na semaforju se je izrisala podoba nesrečnega Američana, napovedovalec mu je namenil nekaj čustvenih besed. Ljudje so ob tem svetili z mobilnimi telefoni, za konec je zadonela še pesem Queenov z naslovom Who Wants To Live Forever. Nato pa je na sceno stopil - sodnik!



Nogometaši obeh ekip so se že postavili v vrsti v krogu na sredini igrišča. Vsi so bili pripravljeni na minuto molka, ko je dal sodnik Fabrizio Pasqua jasno vedeti, da temu ne bo tako. Igralce je "razpodil" in jim ukazal, naj nemudoma začnejo s tekmo. No, pa saj je ob tem zgolj upošteval navodila. Italijanska zveza je pač sklenila, da ne bo minute molka. Milo rečeno sramotno, kajne? Ljudje na San Siru so dali jasno vedeti, kaj si mislijo o tem: s tribun so odmevali glasni žvižgi nezadovoljstva.

Dodajmo, da se je napeta tekma končala šele po podaljšku. Tega si je Milan priigral ob izteku 90 minut, nato je zadel še dvakrat in se s skupnim izidom 4:2 prebil v polfinale, kjer se bo pomeril z Juventusom. Odkar je član Milana Zlatan Ibrahimović, je ta petkrat zmagal in enkrat remiziral.

Članki iz rubrike