oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 10.01.2020 10:39:09

KAKŠEN SPODRSLJAJ! Ah, v resnici je to BLAMAŽA, ki si jo je privoščil član Premier lige (FOTO)

Osmešili so se v Newcastlu - v klubu, kjer v osmih letih nadarjenemu Slovencu Harisu Vučkiću niso ponudili prave priložnosti, zdaj pa je 27-letni Ljubljančan naposled zablestel v nizozemskem Twenteju in si priboril tudi mesto v slovenski izbrani vrsti.

A to ni zgodba o Vučkiću, to je zgodba o neverjetnem spodrsljaju, ki si ga je privoščil Newcastle. Kot je to običajno za športne klube, je angleški premierligaš ob izteku leta, na vrhuncu božično-novoletnih praznikov, za svoje zveste navijače izdal koledar za prihodnje leto. Koledar s fantastičnimi prizori iz tekem, s fotografijami igralcev - nekaj izjemno dragocenega za slehernega navijača.

A že površen pogled na končni izdelek je razkril številne napake, ki so oskrunile nekaj tako svetega, kot je nogometni klub za tiste, ki jim je ta izdelek pravzaprav namenjen. V koledarju so izpostavljeni trije nogometaši, ki v tej sezoni sploh niso več člani kluba.

- Venezuelec Salomon Rondon je bil v prejšnji sezoni le posojen iz West Bromwich Albiona, danes pa je član kitajskega Daliana.

- Brazilec Kenedy je ravno tako ob koncu prejšnje sezone zaključil posojo in je še vedno kot član Chelsea v tej sezoni posojen španskemu Getafeju.

- Španec Ayoze Perez pa je po petih sezonah pri srakah za odškodnino v višini 30 milijonov funtov prestopil k Leicestru in v dresu konkurenta zabil gol svojemu nekdanjemu klubu - v gosteh v Newcastlu, na 'svojem' St James' Parku.

newcastle koledar 1


In razlog za tako površno in slabo opravljeno delo? Vodstvo Newcastla je koledar tiskalo v Južni Koreji, podjetje Danilo pa je postavilo zgodnejši rok za oddajo materiala. Očitno v klubu ni bilo človeka, ki bi natančno pregledal material pred oddajo v tisk.

Klub se navijačem, ki so koledar množično kupovali za božična oziroma novoletna darila, ni opravičil. Je pa izpostavil, da bodo raziskali okoliščine, da se kaj podobnega ne bi zgodilo v prihodnje.

Članki iz rubrike