Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 07:34:41
Deli članek:

TRAGEDIJA pretresla nogometni svet! Prometna nesreča vzela NOGOMETAŠEVO ŽIVLJENJE! PODROBNOSTI ŠOKIRAJO!

Tragična novica prihaja iz Francije.

Mladi nogometaš tamkajšnjega drugoligaša Guingampa je umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila, ko se je vračal s treninga. Triindvajsetletni Nathaël Julan je med vožnjo izgubil nadzor nad vozilom, neserča pa se je zgodila v bližini mesta Saint-Brieuc. Na prizorišče nesreče so hitro prišli gasilci in reševalno vozilo, toda nesrečnemu nogometašu ni bilo več pomoči.

"V klubu smo izvedeli tragično novico o smrti našega nogometaša Nathaëla Julana. je Na ta tragičen dan vsi člani kluba združeni izražamo sožalje Nathaëlovi družini," se je glasilo  sporočilu na klubski spletni strani.

Julan je igral na mestu napadalca in je v Guingamp prišel pred enim letom iz Le Havra. Ker v prvem delu sezone ni dobil veliko priložnosti za igro, ga je želel Guingamp ta mesec do konca sezone posoditi Valenciennesu, toda do tega žal ne bo prišlo nikoli. Mladenič je v karieri odigral 10 prvoligaških in 53 drugoligaških tekem, pri čemer je devetkrat meril v polno. Dva gola je prispeval še v francoskem ligaškem pokalu.