Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.01.2020 14:43:24
Deli članek:

NORIŠNICA V MILANU! Ibrahimović sprožil evforijo med navijači (video)

Profimedia

Zlatan Ibrahimović se je po sedmih letih vrnil v Milan in povzročil delirij med pristaši rdeče-črnih.

Ibra je znova v Milanu. Po zdravniških pregledih in podpisu pogodbe se je karizmatični Šved danes pojavil pred klubsko zgradbo Casa Milan, kjer ga je pozdravilo več sto navdušenih navijačev.

Navijači 18-kratnih italijanskih prvakov upajo, da je prihod karizmatičnega Šveda vendarle znanilec boljših časov. Ibra predstavlja luč na koncu tunela. Da bo Milan znova igral vidno vlogo v »calciu« in Evropi, bo sicer moralo preteči še precej vode, a na San Siru upajo, da jih bo Ibrahimović predramil iz dolgega zimskega spanca in se bodo počasi iztrgali iz sivega povprečja. Trenutno so na 11. mestu serie A, za četrtim mestom, ki še vodi v ligo prvakov, pa zaostajajo velikih 14 točk.

Osemintridesetletni napadalec pravi, da je kljub nekajtedenskem premoru pripravljen in da bi rad zaigral že na naslednji tekmi s Sampdorio. Predvsem pa je vesel, da se je vrnil. "To je moj dom. Pred osmimi leti sem moral oditi, pa čeprav sam nisem želel. Zdaj sem spet tu. Nisem pa prišel, da bi bil maskota. Imel sem več ponudb kot pa, ko sem bil star 28 let."

Šov se je vrnil v mesto.