Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2020 10:42:08
Deli članek:

Uh, PSG bo znova UDARIL: MILIJONI so pripravljeni, čaka se SAMO ŠE PODPIS!

Reuters

Pri PSG-ju imajo v načrtu novo okrepitev.

Športni direktor pariškega kluba Leonardo je že potegnil konkretno potezo, s katero bi francoski prvak dobil izjemnega nogometaša. Njegova tarča pa je vezist Tottenhama Christian Eriksen.

Sedemindvajsetletni Danec ima kopico snubcev, ki jim ni zanimiv zgolj zaradi svojega izjemnega nogometnega znanja, temveč tudi zaradi tega, ker mu po koncu sezone poteče pogodba z Londončani.

Z Otoka že nekaj časa prihajajo informacije, da do podaljšanja ne bo prišlo, saj si fant želi narediti korak naprej v karieri. Med drugim so ga povezovali z madridskim Realom, Interjem, Manchester Unitedom in še nekaj klubov se je omenjalo.

Vseeno pa pri sloviti Gazzetti dello Sport pravijo, da je Leonardo verjetno naredil enega ključnih korakov pri tem, da bi Eriksena zvabil v PSG. Pri tem pa so mu seveda pomagali tudi silni miljoni, s katerimi se lahko pohvalijo lastniki kluba.

Tako je PSG Eriksenu v podpis ponudil petletno pogodbo, s katero bi vsako leto v žep pospravil vrtoglavih 12 milijonov evrov. Toda, pozor, prav toliko naj bi mu po nekaterih informacijah ponudil že Tottenham, a je Eriksen ponujeno zavrnil. Je pa jasno, da se bodo morali predstavniki PSG-ja še usesti s kolegi iz Tottenhama, da bodo uskladili višino odškodnine.

Londončani bodo zagotovo pripravljeni nekoliko popustiti pri svojih zahtevah, saj bi v nasprotnem primeru poleti ostali brez igralca in tudi brez kakršnegakoli denarnega nadomestila zanj. Tega pa si preprosto ne smejo niti nočejo dovoliti.

Profimedia