dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

STA
STA
2 27.12.2019 20:04:29

Liverpool v ekipo vrnil Phillipsa

vszi
Liverpool, vodilno moštvo angleškega prvenstva, se zadnje čase bori tudi s poškodbami svojih centralnih branilcev. Zato se je vodstvo kluba z nemškim prvoligašem Stuttgartom dogovorilo, da se na Otok vrne 22-letni Nathaniel Phillips, ki ga je evropski in svetovni prvak Nemcem posodil na začetku sezone.

"Poškodovana sta Joel Matip in Dejan Lovren, tudi Fabinho, ki lahko igra na položaju branilca, je izven pogona, zato smo morali poklicati v Stuttgart in vrniti Phillipsa, on je naša prihodnost," so sporočili iz kluba, ki ima trenutno na mestu centralnih branilcev le Virgila Van Dijka in Joea Gomeza.


Tudi ona v napornem ritmu tekem potrebujeta nekaj počitka, zato se zna zgoditi, da bo Phillips dobil priložnost že na tekmi tretjega kroga pokala FA proti Evertonu, tekma bo 5. januarja. Če bo res tako, bo to nasploh prvi nastop Phillipsa v članski ekipi Liverpoola, za katerega je igral pri mlajših selekcijah po prihodu iz Boltona.

Kljub velikemu številu poškodb gre ekipi z mesta Beatlesov letos vse kot po maslu. V prvi tekmi po osvojitvi naslova državnih prvakov so na gostovanju pred drugouvrščenim Leicestrom zmagali s 4:0 in prednost pred najbližjimi zasledovalci povečali na 13 točk.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike