Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 29.11.2019 18:17:25

Upor v BARCELONI: Zvezdnik ZAGROZIL z odhodom!

Reuters
Čeprav se pri Barceloni niti ne morejo pretirano pritoževati nad sezono, pa v ekipi stvari niso take, kot bi morale biti.

Trener Ernesto Valverde mora veliko energije porabiti za igralce, ki niso zadovoljni s svojim statusom v ekipi. Gre pa za zvezdnike, ki so kar naenkrat ostali brez minutaže. Seveda so najbolj glasni vezisti, saj na tem igralnem mestu vlada največja konkurenca.


Ivan Rakitić je verjetno prvi, ki bo pozimi zapustil Camp Nou, saj imajo prednost pred njim Arthur, Frenkie de Jong in Sergio Busquets. Tako da se je na odstavnem pasu znašel tudi Arturo Vidal, Čilencu pa to še zdaleč ni všeč, kar je tudi povedal: "Na nekaterih tekmah nisem igral, česar nisem dobro prenesel, saj sem bil zelo razočaran zaradi trenerjeve odločitve. Če decembra ali na koncu sezone ne bom čutil, da sem pomemben del kluba, bom moral najti drugo rešitev, odšel bom tja, kjer bom dobil prav to," je dejal Vidal, 32-letni vezist ima z Barcelono sklenjeno pogodbo do poletja 2021, nato pa dodal: "Lahko bi rekli, da je vse v redu, toda če želimo osvajati lovorike, bomo morali biti še veliko boljši. Od sebe bomo morali začeti dajati maksimum in veliko več delati. Liga prvakov je videti brutalno, saj je nekaj ekip resnično zastrašujočih."

Zanimivo je, da so vse glasnejše tudi govorice, da bo zaradi manjše minutaže kot jo je imel v preteklosti, Barcelono zapustil Sergio Busquets, saj naj bi klub vse več stavil na mlajše igralce.

Članki iz rubrike