Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
4 29.11.2019 16:46:50

To pa je ŠOK: Izdal bo Zidana in Real ter ODŠEL V BARCELONO!

Profimedia
Zdelo se je, da je stvar zaključena, a očitno ni.

Pri madridskem Realu so se močno ogreli za vezista, ki ga v domovini že primerjajo z N'Golom Kantejem. Gre za člana mlade izbrane vrste Francije, ki pa je star šele 17 let, a v tej sezoni blesti v dresu Rennesa.


Eduardo Camavinga je padel v oči različnim evropskim velikanom, med katerimi lahko omenimo še PSG, Juventus, Bayern, a informacije iz Španije so govorile o tem, da je najbližje Realu, kjer bi sodeloval z rojakom Zinedinom Zidanom. Šlo je celo tako daleč, da naj bi Madridčani januarja zanj ponudili okoli 40 milijonov evrov in ga pripeljali na Santiago Bernabeu. Kluba naj bi se celo dogovorila, da bi Camavinga do konca sezone ostal v Rennesu, kjer bi imel status posojenega nogometaša Reala.

Vse lepo in prav, toda nato je prišlo do neverjetnega zasuka. V igro za njegov podpis se je vmešala Barcelona, še več, Leo Messi je upravi kluba naročil, naj ga poskuša pripeljati, in odgovorni so seveda poslušali svojega superzvezdnika. Trenutno sicer ni še nič podpisanega, tako da imajo v Madridu še vedno čas, da v zadnjem trenutku vendarle dobijo izjemno nadarjenega najstnika, toda večina je prepričana, da bo fant raje kot Real izbral Barcelono, v kateri bi zaigral skupaj z Messijem.

Članki iz rubrike