opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. novembra

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

14-tele-kozadisiljubezen-44-53 Dobra karma

Resnica je, da si celo največji samotarji želijo...

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

nu
nu
6 01.11.2019 10:54:44

Kakšno PRESENEČENJE za sinjskega diamanta na Kodeljevem! Obiskala ga je …

m24.si
Ante Vukušić preživlja drugo pomlad svoje kariere, v Ljubljani pravzaprav igra v življenjski formi.

Iz raja do pekla, še malo nižje, in nazaj v raj. Tako nekako je šla kariera Anteja Vukušića, ki je kot eden največjih upov v sodobni zgodovini Hajduka pri 21 letih v zameno za pet milijonov evrov (prisilno) odšel v tujino, k italijanski Pescari. Takrat se je začel njegov zaton, zaznamovan s poškodbami in zdravstvenimi težavami, katerega vrhunec se je zgodil po lanski sezoni, ko je s Krškim pristal v drugi slovenski ligi. A sledil je neverjeten vzpon za na filmska platna.

Vukušić je na željo Safeta Hadžića prestopil v ljubljansko Olimpijo in tam se je začel njegov preporod. Danes je s 13 goli in 5 asistencami na 15 prvoligaških tekmah najboljši strelec prve lige in celo eden bolj vročih hrvaških nogometašev. Njegova življenjska zgodba je priljubljena tema tako v slovenskih kot hrvaških medijih. Kdo bi si pred meseci mislil, da bo 1. novembra leta 2018 na treningu na Kodeljevem dobil takšen obisk. Niti sinjski diamant sam ne.

Vukušića je namreč na današnjem treningu obiskala celotna delegacija hrvaške televizije Nova TV in z njim posnela prispevek, kar jasno kaže na to, kako visoko se je v Ljubljani dvignil 28-letni napadalec. Tudi Hadžić je bil ponosen. Je naslednja delegacija njegovega Hajduka ali celo hrvaške reprezentance? Če bo tako nadaljeval, ni nič nemogoče.

Članki iz rubrike