podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ue
ue
0 26.10.2019 16:13:28

SPREVRŽENO! Ko so to VIDELI, so bili VSI ŠOKIRANI! Kar so naredili NAVIJAČI Swanseaja, lahko stori le BOLAN UM! (foto)

Profimedia
Jutri bo na sporedu derbi Južnega Walesa med Swanseajem in Cardiffom.

Rivalstvo med kluboma, ki sta trenutno v Championship ligi, oziroma drugem kakovostnem razredu na Otoku, je ogromno, med navijači že presega normalne okvirje in včasih preraste v sovraštvo. Slednje pa rodi tudi tako sprevržene ideje, kot je na misel prišla tistim, ki jim je pri srcu Swansea. Na spletu se je namreč razširila fotografija letalskih vstopnic, ki so jih natisnili navijači Swanseaja. Grozno pa je tisto, kar je na njih.

Vsi vemo, da je januarja v letalski nesreči umrl Emiliano Sala, ki je bil takrat ravno na poti iz Nantesa v Cardiff, s katerim je takrat ravno sklenil sodelovanje. In prav njegovo ime je natisnjeno na omenjeni letalski vozovnici za fiktivni let iz Nantesa v Cardiff, s čimer so hoteli Swanseajevi navijači podražiti pristaše Cardiffa.



Pa se niso ustavili pri tem. Pod številko leta 'letalske družbe' Swansea City Airlaines piše D3AD, kar namiguje na besedo DEAD, oziroma smrt. Kot pilot je napisan Mikey Dye, tudi to ime se tam ni znašlo naključno. Gre namreč za navijača Cardiffa, ki je tragično umrl v spopadih navijačev Anglije in Walesa leta 2011.

Ni še znano, kdo je avtor tega groznega dela, klub Swansea pa se je že opravičil zaradi "sramotne fotografije, ki jo mogoče videti na spletu". Kot so napisali, tesno sodelujejo s policijo, da bi čim prej našli storilce.

Članki iz rubrike