Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 18:23:38
Deli članek:

Res GANLJIVO!! MESSI in SUAREZ pomagala SLOVENSKIM otrokom v STISKI! Kako? To OSUPNE!

Reuters

Dobrodelnost ne pozna meja. Dobrodelnost ne ločuje revnih in bogatih, ampak je njen cilj, da pomaga pomoči potrebnim.

Športna agencija PlayersPromotion, ki je v lasti Mihe Mlakarja, menedžerja najdražjega slovenskega nogometaša Jana Oblaka, je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije že drugič organizirala akcijo, da omogočijo otrokom, ki si tega ne morejo privoščiti, športne počitnice na morju, na Debelem rtiču, lepem kotičku slovenske obale. Akcija se imenuje Play with Us in vsak otrok, ki je doniral 1 evro, je pomagal k zbiranju denarja za športne počitnice za otroke, ki si tega ne morejo privoščiti.
In kje sta tu zvezdnika Barcelone Lionel Messi in Luis Suarez? No, vsi, ki so izpolnili prošnjo za sodelovanje v športnem kampu, so sodelovali v žrebu za res izjemne nagrade. 3x dres Jana Oblaka z njegovim podpisom, 3x dres Messija z njegovim podpisom in 3x dres Suareza z njegovim podpisom. In še kopica drugih nagrad, prav tako s podpisi Oblaka, Messija in Suareza.
Da so bile nagrade res avtentične, pričajo fotografije na spletni strani agencije, na katerih Messi in Suarez podpisujeta drese in majice za srečne nagrajence. Nagrade so izžrebali aprila letos, otrokom pa jih je podelil kar sam Jan Oblak.