evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 21.10.2019 11:44:42

ŠKANDAL! Igralci napovedali nekajminutni ŠTRAJK, nasprotna ekipa pa jim je polnila mrežo (VIDEO)

Profimedia
To, kar se je dogajalo na začetku tekme mehiškega prvenstva med Veracruzom in Tigresom je bizarno, pravzaprav škandalozno.

Za štirimi stenami zadnjeuvrščene ekipe iz Veracruza se je nakopičilo toliko težav, da je igralcem prekipelo. Plač niso prejeli že več mesecev, zaradi neplačevanja položnic njihove otroke izključujejo iz šol. Ob podpori sindikata nogometašev so se odločili za stavko, domačega srečanja s Tigresom prejšnji teden niso želeli odigrati.

Ker posluha s strani vodstva tekmovanja ni bilo, to je klubu zagrozilo, da ga bo izključilo iz tekmovanja, če ne bo odigralo tekme, so se igralci dogovorili za mehkejšo različico upora. Stavkati so želeli le nekaj uvodnih minut, o tem so obvestili tudi tekmeca.


Torej, vsi so vedeli vse. Tekma se je začela, igralci obeh ekip pa so le stali na igrišču. No, tako je bilo le dobro minuto, ves ta čas je bila žoga pri domačemu vratarju. Potem pa so gostje mimo nasprotnih igralcev, ki so stali kot vkopani, dosegli zadetek v nebranjeno mrežo. In čez kakšno minuto še enega. V osmi minuti je bilo že 0:3.

Potem ko so domači igralci v 90. minuti izid znižali, je na semaforju kazalo 1:3. To je bil končni izid. Domači nogometaši so zmagovalcem ironično ploskali.

Iz tabora Veracruza so po tekmi napadli goste. "Vedeli so, da bomo prvih nekaj minut le stali na igrišču. To je bilo dogovorjeno," je dejal branilec Carlos Salcido. Gostje so se branili, češ da jim je bilo rečeno, da bo stavka trajala le eno minuto. "Rekli so, da bodo pri miru stali le eno minuto," je odvrnil Guido Pizarro.

Značke: mehika, stavka

Članki iz rubrike