Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.10.2019 12:37:37

DRAMA v angleški reprezentanci! Zaradi bolezni zapustil ekipo, POTEM PA GA JE IZDALA FOTOGRAFIJA ... (foto)

Profimedia
Angleži so bili na gostovanjih v vzhodni Evropi - na Češkem in v Bolgariji - polovično uspešni. A drame v moštvu niso mogli preprečiti.

Dramo je povzročil mladi nogometaš James Maddison, ki si ob prihodu iz mlade reprezentance krčevito utrjuje svoj položaj v Gordon Albionu. No, morda bi se moral bolj truditi oziroma biti bolj pazljiv. Prejšnji teden si je namreč privoščil spodrsljaj, ki je na Otoku dvignil ogromno prahu. V dneh pred tekmama je zbolel, sicer tako da z ekipo ni odpotoval v Prago. Selektor Gareth Southgate ga je poslal domov, češ naj se pozdravi za nadaljevanje sezone. 


Vendar fant ni počival. Čaj, med in limono je zamenjal za nekaj povsem drugega. Bil je še enkrat nepazljiv, tako da je fotografija, kako v igralnem salonu igra poker, hitro zaokrožila po svetovnem spletu. "Poslal mi je sporočilo in mi sam povedal, da je vse skupaj že v medijih. Nisva se še pogovorila," je dejal Southgate, ki je na to temo povedal: "Verjetno zdaj razume, da je precej bolj zanimiv javnosti, ko je v kadru reprezentance. Mladi igralci se tega še ne zavedajo. No, vsak posameznik, ki zapusti izbrano vrsto, lahko počne, kar želi."

Maddison 1


Maddison, ki je v dresu Leicestra zablestel na začetku te sezone, je velik ljubitelj pokra in se očitno ni mogel zadržati, ko bi se moral. Medtem ko so njegovi soigralci izgubili tekmo s Češko, je on po mizi premetaval žetone in se z ostalimi gosti fotografiral.

Fotografija je nastala prav v času prvega polčasa tekme med Češko in Anglijo. Njegov agent je skušal nekoliko omiliti zadevo: "Domov se je vrnil v sredo z virusom. V četrtek se je že počutil bolje, a potovanje z ekipo bi bilo preveč tvegano."

Članki iz rubrike