mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 05.10.2019 10:45:11

Je to novi trener BARCELONE? "Požegnala" sta ga tudi Xavi in Pep

Profimedia
Ernestu Valverdeju se trese stolček, Barcelona pa ima bojda že pripravljeno zamenjavo.

Ernestu Valverdeju se trese stolček. Neprepričljive predstave, zanašanje na individualno kvaliteto, pa največja poletna okrepitev Antoine Griezmann, ki se nikakor ne more vklopiti v igro in/ali slačilnico... Samo zmage izborjene s pomočjo individualne kvalitete ter genialnostjo Lea Messija na Camp Nou pač niso dovolj. Ceno kot ponavadi prvi plača trener in po pisanju argentinskih medijev so vodilni možje Barce že začeli z iskanjem novega trenerja.

Novi trener naj bi prišel prav iz Argentine. Na vrhu seznama kandidatov je namreč 43-letni Marcelo Gallardo. Slednji je v zgolj petih letih postal najbolj trofejen trener v bogati zgodovini River Platea.



Nekoč sijajen vezist je z Riverjem osvojil dva argentinska pokala, dve Cope Libertadores, tri Recope Sudamericana in eno Copa Sudamericana. Ob tem je dobil tudi večino obračunov z največjim rivalom Boca Juniors, pa ne čudi, da ga navijači Riverja kujejo v zvezde.

Z izbranimi besedami o njem govorita tudi Xavi ("Gallarda smatram inteligentnim trenerjem, ki želi igrati nogomet, kot ga imamo radi v Barceloni. Brez dvoma je govora o rojenemu zmagovalci, ki je obsojen na lovorike.") ter Pep Guardiola. Njuna beseda pa ima v katalonski prestolnici veliko težo.

Članki iz rubrike