stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 17.09.2019 13:15:42

So se usmilili Neymarja? Uefa sprejela odločitev, ki je še kako RAZVESELILA Brazilca!

Profimedia
Mednarodno športno razsodišče (Cas) v Lozani je danes brazilskemu nogometnemu zvezdniku Neymarju znižalo kazen Evropske nogometne zveze (Uefe) zaradi žaljivk na račun slovenskega sodnika Damirja Skomine s treh na dve tekmi suspenza v evropskih ligah, so danes sporočili iz Casa.

Sedemindvajsetletnik si je v dresu kluba PSG kazen prislužil marca, potem ko je slovenski sodnik v osmini finala proti Manchester Unitedu angleškemu klubu po ogledu posnetka dosodil odločilno enajstmetrovko v zadnji minuti tekme. Neymar je to potezo označil za sramoto, zaradi kritiziranja Skomine in njegovih pomočnikov pa ga je Uefa kaznovala s tremi tekmami prepovedi.


Neymarja tedaj ni bilo v postavi Parižanov, saj je bil poškodovan, svoj bes in žalost po šokantnem izpadu PSG - Manchester United je v Parizu zmagal s 3:1 in nadoknadil zaostanek s prve tekme - pa je izlil na Instagramu. Poleg nekaj kletvic je o odločitvi zapisal: "To je sramota. Štirje fantje, ki ne razumejo nogometa, so si po TV ogledali počasen posnetek."

Odločitev Casa pomeni, da se bo najdražji nogometaš v zgodovini lahko na tekme lige prvakov vrnil 22. oktobra proti Bruggeju, manjkal pa bo v sredo proti Real Madridu in 1. oktobra proti Galatasarayu.

Članki iz rubrike