GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

rb
rb
0 17.09.2019 11:23:08

RAZKRIVAMO! Zakaj je bila VELIKOST KOREOGRAFIJE Black Gringosov problem? TO JE RAZLOG

Grega Wernig
Nedeljski dogodki v Fazaneriji še vedno burijo duhove.

Bojkot tekme Mura – Tabor oziroma protestni odhod Black Gringosov s stadiona je na ravnici še vedno pogosta tema pogovorov. Vodstvo soboškega prvoligaša je dogodek obžalovalo in napovedalo sestanek z navijači ter pristojnimi organi, svojo resnico so predstavili tudi člani navijaške skupine.

Kot je znano, je spor zanetila odvzeta koreografija. "Namenjena je bila našemu rojstnemu dnevu, varnostna služba pa jo je odvzela zaradi, po njihovem mnenju, velikosti. Naj povemo, da je šlo za eno od naših manjših koreografij in niti približno ni bila bila tako velika, kot na zadnji tekmi proti Mariboru," so v svojem sporočilu med drugim zapisali Black Gringosi.

Da bi bila lahko problem velikost koreografije? Strinjali se boste, da je slišati najmanj čudno, ampak po naših informacijah ima velikost tudi ozadje. Dobili smo namreč namig, kaj naj bi bil pravi razlog, zaradi katerega so možje postave nasprotovali temu, da bi navijači čez tribuno razvili velik transparent in se z njim posledično prekrili. Neuradne informacije pravijo, da so takšno kuliso bojda preprečili s pojasnilom, da bi temu gotovo sledilo tudi prižiganje bakel (navijači naj bi jih tako ali tako pretihotapili na tribuno) in potemtakem policisti ne bi mogli identificirati kršiteljev ter jim spisati plačilnih nalogov … Naj si vsak ustvari svoje mnenje.

Članki iz rubrike