stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
3 15.09.2019 11:39:34

UFFF! Messi resno razmišlja, da bi ZAIGRAL ZA DRUG KLUB! V rokah ima ponudbo - NORO, KAKŠNO!

Profimedia
Lionel Messi razmišlja o nečem resnično neverjetnem.

V zadnjem obdobju je postalo znano, da lahko že čez nekaj mesecev Lionel Messi povsem brezplačno odloča o svoji usodi. Njegova pogodba z Barcelono je taka, da je v teoriji naslednje poletje prost igralec, januarja pa se že lahko pogovarja in podpisuje - s komerkoli hoče in karkoli hoče. Sloviti angleški The Sun, ki ima tradicionalno najboljše informacije o Davidu Beckhamu in njegovih aktivnostih, pa razkriva nekaj izjemnega. Nekaj takega, česar svet še ni videl. 

Beckham je seveda prvi mož novoustnovljenega kluba v Miamiju in njegova velika želja je videti Messija v svojih vrstah. Ne gre toliko za tekmovalne kolikor za promocijske ambicije, zato je Beckham sestavil resničo neverjetno ponudbo. Sestal se je že z Messijevim očetom in tako oče kot sin zdaj o tej ponudbi zelo resno razmišljata. Gre za ponudbo, s katero bi Lionel zaigral za Miami, toda, pozor, pri tem ne bi zapustil svoje ljubljene Barcelone. 

Kako? Kako je to mogoče? Beckham je dobil noro idejo, ki jo hoče izpeljati. Messi bi za Miami igral v tistem delu sezone, v katerem se v Evropi šele vse začenja, nato pa bi med januarjem in majem za Barcelono odigral ključi del evropske sezone. Vmes bi dobil dovolj počitka, plan je menda zelo natančen in odlično razdelan, seveda pa bi Messi še eno tako plačo, kot jo ima v Barceloni, dobil tudi v Miamiju. Čeprav pravi, da mu ne gre za denar, je to izjemno mikavno. 

Pretekli teden je Messi v intervjuju dejal, da ne bi nikoli zapustil Barcelone. In vsi mu verjamejo. Toda ta ponudba je tako nora in posebna, da ga menda mika in da o njej resno razmišlja. Videli pa bomo, ali je vse skupaj zgolj znanstvena fantastika ali je dejansko realno izvedljivo.    

Značke: messi, barcelon, miami

Članki iz rubrike