nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 15.09.2019 10:25:26

NEYMAR ŠOKIRAL! Ali sem hotel REAL ALI BARCELONO? Kaj se je ZGODILO? Povem ZDAJ IN NIKOLI VEČ!

Profimedia
Brazilski super zvezdnik je povedal vse.

Zaigral je za PSG, s škarjicami dosegel zmagovit zadetek, nato pa - kar počne zelo malokrat - spregovoril pred mediji. "O tem bom govoril prvič in o tem bom govoril zadnjič Povem zdaj in nikoli več," je dramatično napovedal svoje razkritje vročega poletnega dogajanja in pojasnil, kaj se je dogajalo v času poletja, v katerem je prevladovalo prepričanje, da bo zapustil PSG in okrepil vrste bodisi Barcelone bodisi njenega vročega tekmeca Reala. 

"Hotel sem Barcelono. Hotel sem samo Barcelono, nič drugega ni prišlo v poštev. Na vsak način sem hotel zapustiti PSG in se vrniti v Barcelono, to je jasno in tega nima smisla skrivati. Zakaj se ni izšlo? Težko obtožujem, saj so vpleteni drugi ljudje, ki jih ne bi rad spravil v težave. Verjamem, da je Barcelona naredila vse, kar je lahko, a ne morem biti prepričan. Več pa, da se je na neki točki PSG odločil, da me ne pusti nikamor. In to moral spoštovati," je povedal Brazilec. 

"Zgodilo se je, kar se je zgodilo. A zdaj je končano in mene zanima le ena stvar: igrati za PSG in z njim zmagovati. Zato ne bom nikoli več govoril o tej zadevi, ker se hočem osredotočiti na svojo nalogo. In upam, da mi bodo navijači nehali žvižgati, saj sem zgolj sprejel profesionalno osebno odločitev, zdaj pa bom zanje dal vse, kar lahko," je še dodal.  

Značke: neymar, barcelon, real, psg

Članki iz rubrike