phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

goran-jurenec Njena.si

Sanjski moški: To so rezultati vsakodnevnih ...

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
2 06.09.2019 11:38:10

BOLJ AROGANTNO NE GRE!? Ronaldo sprožil ZGRAŽANJE Z VIDEOM, v katerem se norčuje IZ NESREČE!?(video)

Profimedia
Cristiano Ronaldo je poskrbel za eno od najbolj bizarnih in nenavadnih reklam s spornim sporočilom.

OD Cristiana Ronalda smo vajeni marsičesa: od genialnih izjav na podelitvi nagrad Uefe, s katerim je zasenčil tako Lea Messija kot Virgila van Dijka, do skorajda erotičnih fotografij z Georgino Rodriguez do izjemno čustvenih posnetkov igranja z najmlajšimi. Toda tokrat je z reklamo za svoj najnovejši parfum presegel samega sebe. Ne v najboljšem pomenu te besedne zveze. Celo daleč od tega.

Rdeča nit reklame je, da ima tudi Cristiano Ronaldo, oblečen v kopalni plašč z leopardjim vzorcem, toda v njegovem svetu to pomeni, da se sprehaja v bogati vili, se opeče s kavo, zažgal toast, na Instagramu za svoj selfie ni dobil niti enega všečka, za nameček pa se še spotakne in pade v bazen. Nato pa uporabi svoj najnovejši parfum in svet se kar naenkrat spremeni: doseže goli iz nemogočega položaja, na slastnem toastu so se 'izpisale' njegove začetnice, lepotica mu je postregla slastno kavo, po televiziji spremlja novice o svojem hat-tricku, na družabnih omrežjih pa všečki kar dežujejo. 

ronaldo reklama

Njegova reklama je naletela na zelo mešan odziv - nekateri so jo sprejeli z nasmehom, drugi pa z veliko mero zgražanja zaradi sporočila, ki ga pošilja. Cristiano je na nek način namreč dal vedeti, da slab dan pomeni to, da nimaš všečkov na Instagramu, pa čeprav se sprehajaš po svoji luksuzni vili z bazenom. Številni predvsem angleški mediji so spot označili celo za škandalozen, Ronalda pa za skrajno arogantnega in neodgovornega človeka, ki se več kot norčuje iz prave nesreče pravih ljudi.  

Kakorkoli, oglas si poglejte spodaj in presodite sami.  

Članki iz rubrike