horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 18. oktobra

Andrej Bajželj Svet24.si

Starša edinca Andreja našla mrtvega. Trdita, da ...

pes 13 Svet24.si

Vaš kosmati prijatelj razkriva vašo osebnost

Mihael Berlic Svet24.si

FOTO: Policist leta 2018 je pogumni Mihael Berlic,...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

Darja Gajšek Njena.si

Darja Gajšek ni več videti tako!

Borut Gregorič Njena.si

Tako lepo ženo ima kmet Borut!

nu
nu
1 15.08.2019 17:22:21

DRAMA v Južni Koreji! Tožba in nori navijač, ki je SLEDIL RONALDU na Švedsko (VIDEO)

Z navijači ni šale. To lahko v teh dneh občuti tudi Cristiano Ronaldo.

Juventus je ob koncu julija gostoval v Južni Koreji in v Seulu s selekcijo najboljših igralcev tamkajšnje K-lige odigral prijateljsko tekmo, ki se je končala neodločeno (3:3). A dober rezultat proti eni od najboljših ekip na svetu domačinov ni navdušil, pravzaprav so bili po koncu srečanja izjemno jezni, če že ne besni. Na delu namreč niso videli Ronalda, ki je celo tekmo presedel na rezervni klopi, čeprav je podjetje The Fasta Inc , ki je organiziralo tekmo in prodajalo vstopnice, zagotavljalo, da bo Portugalec odigral vsaj en polčas.

seul ronaldo
Profimedia


Številni od več kot 60 tisoč gledalcev, ki so si v živo ogledali tekmo, so že vložili tožbo, preko svojega odvetnika zahtevajo povrnitev denarja za vstopnico (53 evrov) in odškodnino za duševne bolečine (765 evrov). Kar zadeva to slednje, je odvetnik Kim Min-ki povedal: "Nekateri navijači so veliki oboževalci Ronalda in dejstvo, da ga niso videli igrati, je bilo zanje zelo boleče."

Organizator se ograjuje od vsega, češ da Italijani niso spoštovali dogovora, navijači pa vodstvo Juventusa preko svojega odvetnika obtožujejo celo prevare. Torinčani seveda svojo krivdo zavračajo, češ da je korejsko podjetje izkoristilo igralca za oglaševanje tekme in s tem ogoljufalo kupce vstopnic.

ronaldo
Profimedia


Eden od navijačev pa je šel še precej dlje. Jeza ga nikakor ni minila, tako je pred dnevi sedel na letalo in odletel kar na Švedsko, kjer je Juventus igral prijateljsko tekmo z madridskim Atleticom. Kwak Ji-hyuk, ki zase pravi, da je že nekdanji navijač Juventusa in Ronalda, se je v hotelu, kjer so bivali Italijani, soočil z nogometnim zvezdnikom. "Zakaj nisi igral v Koreji?" je kričal na Portugalca, ta pa ga je ignoriral in odhitel stran. Kazal mu je celo napis v portugalskem jeziku, vendar ni bilo učinka. "Tudi ko sem napis postavil direktno pred njegov obraz, me je ignoriral."

Kwak Ji-hyuk


Korejec je svojo akcijo skrbno posnel, videoposnetek, ki si ga je doslej ogledalo že več kot 3 milijone ljudi, objavil na YouTubu.

Članki iz rubrike