stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
4 15.08.2019 16:39:20

ODSTAVLJEN? Odstopil? Kaj se DOGAJA s Srečkom KATANCEM? Nasprotujoče si vesti iz IRAKA!

Profimedia
Prejšnje dni je v Iraku potekalo prvenstvo Zahodne Azije.

V finalu sta se na razprodanem štadionu pomerila Bahrajn in domača reprezentanca, ki jo vodi Srečko Katanec, z 1:0 pa so slavili gostje ter se veselili naslova v tem regijskem tekmovanju.

V Iraku so bili razočarani nad porazom, precej je bilo tudi nezadovoljstva zaradi zamujene priložnosti za lovoriko. Katancu očitajo, da ne pozna dovolj dobro iraške lige, načina igranja nogometašev, njihovih karakteristik, ker je premalo obiskoval srečanja. "Selektor Katanec ne pozna kriterijev selekcioniranja reprezentance in te ne vodi dobro," je bil neposreden eden od iraških trenerjev, v iraških medijih se je dalo prebrati, da naj bi zveza razmišljala o odstavitvi slovenskega strokovnjaka, oziroma, da se je to celo že zgodilo.



Toda potem je 'udarilo' iz tabora Katanca. Njegov agent je na Twitterju objavil, da se je Katančevo delo v Iraku končalo. "Takrat, ko sem podpisal pogodbo, sem dejal, da me to delo zanima zaradi nadarjenih igralcev. Vedeli smo, da bo naloga težka, nismo pa pričakovali, da bodo nekateri koruptivni ljudje napadali in bili pripravljeni uničiti reprezentanco ter ji želeli neuspeh," je zapisal, ni pa jasno, ali so te besede njegove ali Katančeve. Zanimivo je, da je omenjeni agent Behrouz Dezhbod Iranec, kar je spet šlo v nos marsikomu v Iraku, jasno, zaradi zgodovine teh dveh držav. Mnogi mu oporekajo, da je iranski vohun znotraj iraške reprezentance.

Predsednik iraške zveze Abdul Khaliq Masood naj bi po nekaterih navedbah zanikal odstavitev Katanca, v naslednjih dneh pa naj bi na zvezi razpravljali o njegovem statusu.

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike