Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2019 15:33:30
Deli članek:

Na Otoku se NORČUJEJO: "To je najslabša predstavitev novega igralca v zgodovini!" (VIDEO)

Danes popoldne se bo v angleški premier ligi končal prestopni rok, svojevrstni zmagovalec poletnega trgovanja pa je Crystal Palace.

Jasno je, da Londončani največjim klubom iz Otoka niso skočili v zelje, kupovali so po svojih zmožnostih. So pa pri predstavljanju ene od svojih okrepitev močno nasmejali spletno občinstvo. Recimo, da se jim predstavitev Jamesa McCarthyja ni izšla po pričakovanjih ali da se jim je povsem ponesrečila.

Vodstvo Crystal Palaca je videoposnetek kmalu po začetnem posmehovanju nemudoma umaknilo, a številni so vendarle našli pot do njega. Ta se zdaj širi po različnih kanalih in še naprej skrbi za zabavo.

Angleški mediji so videoposnetek označili za najslabšo predstavitev novega igralca v zgodovini, ali je res tako, pa boste ocenili sami. Videoposnetek prikazuje, kako nogometaš lani 12. ekipe premier lige James McArthur preko spletnega portala 'Friends United' poišče svojega nekdanjega soigralca McCarthyja, s katerim sta v dresu Wigana pred leti skupaj osvojila FA pokal. Ko ga izsledi, se močno razveseli, dvigne roke in zavpije od veselja.

Crystal Palace je za McCarthyja Evertonu plačal 3,3 milijona evrov odškodnine.