Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2019 13:47:51
Deli članek:

Ronaldo ni igral, dogodek zdaj preiskuje CELO POLICIJA: Ali je šlo za veliko prevaro?

Reuters

Juventus je pred časom igral prijateljsko tekmo v Južni Koreji, tam pa bi moral zaigrati tudi Cristiano Ronaldo.

Portugalski nogometaš Critiano Ronaldo je magnet za navijače, na njegove tekme pridejo tudi nogometni navdušenci, ki ne spremljajo njegovega kluba.

Na zadnji ekshibicijski tekmi v Seulu med Juventusom in zvezdniki tamkajšnje prve nogometne lige se je na stadionu zbralo več deset tisoč navijačev, ki so si želeli od blizu videti prav Ronalda, a Portugalec ni igral, temveč je vseh 90 minut tekme spremljal s klopi za rezervne igralce.

V klubu so razlog za njegovo neigranje navedli bolečine v mišicah, kar pa je vseeno pošten razjezilo številne navijače, ki so v Seul prišli samo zaradi Ronalda. Zdaj je preiskavo sprožila celo tamkajšnja policija, ki sumi, da je šlo za veliko prevaro, v kateri so najkrajšo kakopak potegnili navijači. Slednji so za karte odšteli vrtoglave vsote, nekateri celo več kot 300 evrov.

Agencija, ki je organizirala dvoboj, je namreč pred tekmo obljubljala, da bo prvi zvezdnik Juventusa igral, saj je s klubom podpisala pogodbo, po kateri bi moral igrati vsaj en polčas. Kot že rečeno, se to ni zgodilo, zaradi česar številni razočarani navijači zahtevajo nazaj denar. Juventus trdi, da ni storil nič narobe, organizatorji dvoboja pa so prav tako prepričani, da so naredili vse, kar je bilo v njihovi moči.