državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
5 26.07.2019 21:25:35

Španci poskrbeli za VELIKO RAZKRITJE: TOLE je PRAVI razlog, da je De Ligt ZAVRNIL BARCO!

O Mattjihsu de Ligtu je bilo poleti prelito že veliko črnila.

Zdaj že bivši kapetan Ajaxa je bil skoraj vse dogovorjen za prestop v Barcelono, vendar si je v zadnjem trenutku premislil in odšel v Juventus.

Seveda so mu Katalonci to potezo močno zamerili, prav tako pa se je zameril tudi marsikateremu nevtralnemu ljubitelju nogometa. Predvsem zaradi tega, ker so se pozneje v javnosti pojavljale različne informacije o tem, zakaj se je tako odločil, tista največkrat omenjena pa je bila, da je zahteval (pre)visoko plačo.


Nekateri v to niso verjeli ali vsaj niso želeli verjeti, toda zdaj so pri Mundo Deportivu razkrili in potrdili, da je bil to resnično glavni in praktično edini razlog, da se je De Ligt odločil zavrniti ponudbo katalonskega velikana.

Njegov zastopnik je razvpiti Mino Raiola, ki je za svojega varovanca resnično zahteval visoke prejemke, celo višje od tistih, ki jih dobivata zvezdnika Barcelone Gerard Pique in Jordi Alba, oba pa za prvo ekipo igrata že sedem let. Pique na teden dobi dobrih 150 tisoč evrov, Alba nekoliko manj. Ker je Raiola v dobrih odnosih z Juventusom, mu ni bilo težko, da je De Ligtu tam izboril plačo, s katero sta bila zadovoljna oba.

Najstnik bo tako pri stari dami na leto zaslužil sedem milijonov evrov, z različnimi bonusi pa ta številka lahko naraste celo do 12 milijonov evrov.

Članki iz rubrike