Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.07.2019 15:39:55
Deli članek:

TO je Mura, TO je Prekmurje! ZAPUSTIL je črno-bele, TE besede pa poskrbijo, da se vam bo OROSILO OKO!

alesfevzer.com

V prejšnji sezoni je bil eden pomembnejših členov zasedbe, ki jo vodi Ante Šimundža, zdaj pa je zapustil Fazanerijo.

Čeprav Mura konec tedna ne bo igrala prvenstvene tekme, saj je dvoboj z Domžalami preložen na 12. september, v klubu nikakor ni dolgčas. Danes je postalo jasno, da črno-bele zapušča Nik Lorbek.


Triindvajsetletni vezist, ki zaradi poškodbe v tej sezoni še ni igral, je nov izziv našel v drugi belgijski ligi. Odslej bo branil barve ambicioznega kluba Union Saint-Gilloise, ki ga je prejšnjo sezono vodil Luka Elsner, z njim pa je podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto.

Lorbek je bil član Mure (zgolj) dve leti, toda v zapisu, ki ga je delil na družabnih omrežjih, je mogoče videti, koliko mu pomenita črno-bela barva in Prekmurje.

Zapis Nika Lorbka se glasi takole.
Preden obrnem nov list v karieri...HVALA
1. Družini in svojim najbližjim, ki me pogosto zaradi življenjskih preprek "dobite v slabi izvedbi", pa se lahko vseeno oprem na vas.
2. Strokovnemu štabu na čelu s trenerjem, ki so me naučili praktično vse kar znam in mi pomagali postati boljši vsak dan.
3. Vodstvu kluba, ki je od prvega dne, ko sem kot pravzaprav "nihče" stopil skozi vrata, zaupalo vame in mi nudilo podporo izven igrišča.
4. Soigralcem, pri katerih se vse začne in konča. Skupaj smo bili bitke na in ob igriscu, po 2 letih pa lahko vsakega od vas imenujem prijatelj in to mi največ pomeni.
5. Prekmurju, Black Gringosom in vsem navijačem Mure po Sloveniji! Hvala, ker ste me sprejeli medse, mi pomagali, da sem se počutil kot doma. Vsak dan, ki sem ga preživel v Murski Soboti, bo zaradi vas s posebnimi črkami zapisan v mojem življenju. Črno belimi seveda. Upam, da se naše poti še kdaj križajo. Do takrat pa NE MINE DAN.....