Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
2 15.07.2019 13:26:16

Konec je čakanja: brazilski ZVEZDNIK se je vrnil na kraj 'zločina'!

Profimedia
Najdražji nogometaš vseh časov, Brazilec Neymar, ki je je avgusta leta 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov prestopil iz Barcelone k PSG, se je, kot poročajo francoski mediji, danes le pojavil na treningu francoskega prvaka. Neymarja v matičnem klubu čakajo težki časi, še pišejo v Franciji.

Težki časi ne le zato, ker se je soigralcem pridružil z enotedensko zamudo, za katero se po informacijah iz kluba ni opravičil in zanjo ni imel dovoljenja, temveč zlasti zaradi poteze, ki si jo je minulo soboto privoščil klubu in navijačem PSG v brk.

Na videoposnetku za spletni medij Oh My Goal je namreč 27-letnik mirno izjavil, da je njegov najljubši trenutek dosedanje nogometne kariere "remontada" v dresu Barcelone prav proti PSG. Takrat je brazilski zvezdnik v dresu Kataloncev v ligi prvakov s soigralci preobrnil zaostanek z 0:4 na prvi tekmi in drugo tekmo dobil s 6:1.

neymar psg

Isti dan je prek Instagrama objavil tudi desetsekundni videoposnetek, na katerem je oblečen v dresu svojega nekdanjega kluba Barcelone izjavil citat iz biblije: "Nobeno orožje, obrnjeno proti tebi, ne bo uspelo."

Pri PSG so sicer priprave na novo sezono začeli že prejšnji ponedeljek, a brez Neymarja, ki se domnevno želi vrniti v katalonski klub. Iz njegovega tabora so sporočili, da je bilo tako dogovorjeno že pred časom, v klubu pa so javno napovedali, da bodo svojega zvezdnika zaradi neposlušnosti kaznovali. Neymar je dlje ostal v domovini, da se je lahko udeležil dobrodelnega nogometnega turnirja, ki ga organizira njegova fundacija Neymar Institute.

Značke: nogomet, zanimivosti

Članki iz rubrike