901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 09.07.2019 13:55:47

Legendarni Radović POVSEM SKRUŠEN! Bivši član Olimpije priznal: BOLI ME SRCE, želel sem si le …

Nikola Miljković
Miroslav Radović je ostal brez kluba.

Vsega lepega je enkrat konec. Navijači Olimpije so to spoznali, ko se je Miroslav Radović poslovil od Ljubljane, Miroslav Radović je to spoznal, ko se je moral posloviti od Legie. Ko je zapustil Olimpije, je to storil na lastno željo, slovo od Varšave pa je bilo malce drugačno. Radović, ki je v drugem delu sezone 2015/16 prispeval pomemben delež k prvemu naslovu Olimpije po dveh desetletjih, je ostal brez pogodbe, hkrati je potarnal, da ga boli srce zaradi načina, na katerega se je moral posloviti od Legie.

"Vedno sem sanjal, da se bom od Legie lahko poslovil na pravljični način. Pred polnim stadionom. In da bom na zelenico prišel z družino. Najbolj me boli, in to zelo, zelo, da se nisem mogel posloviti na dostojen način. Boli me srce … Ljudje zdaj pričakujejo, da bom udaril po klubu, ker sem zagrenjen. Oh, ne, ne. Legia je moj klub! Varšava je moje mesto. Vedno mi bo hudo zaradi slovesa na takšen način. Nič hudega, če me ne potrebujejo več kot nogometaša. Ampak do konca bom obžaloval, ker se nisem mogel posloviti kot človek," je jadikoval nogometaš iz Srbije.

Ljudje iz kluba so mu vrnili z besedami, da mu je bila ponujena nova pogodba, ki pa je ni sprejel. Toda navijači so se brez dvoma postavili na Radovićevo stran. Na zadnji prijateljski tekmi Legie je s tribun huronsko donelo: "Miroslav Radović! Miroslav Radović!" Logično. 13 let je trajala ljubezen. Da niti ne omenjamo statistike: osupljivih 377 tekem, 88 zadetkov, 78 podaj. Preprosto legenda.

miroslav radovic

Članki iz rubrike