polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

20200406-00998844 Necenzurirano

Je Janševa vlada našla poslušnega direktorja ...

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

ro
ro
1 09.07.2019 13:05:29

Zdaj ni več nobenih dvomov, Muri bo v Izraelu ZELO TEŽKO: Na prvo gostovanje kar BREZ ŠTIRIH!

Aleš Cipot/Fotolens
Že nekaj časa je jasno, da bo Mura v četrtkovem obračunu prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa z Maccabijem zelo oslabljena.

Manjkali bodo štirje igralci, ki z ekipo ne bodo odpotovali v Izrael, temveč bodo nadaljevali okrevanje v domačem okolju. Že pred dnevi je brez sedeža na letalu ostal Nik Lorbek, ki mu preglavice povzroča bolečina v preponi in bo na prisilnem počitku vsaj še dobra dva tedna, kar pomeni, da je odlični vezist izgubljen tudi za povratni dvoboj, nakar je sledil nov šok. Zaradi težave z mišico je zunaj pogona prav tako Nino Kouter in mirne duše lahko zapišemo, da je Ante Šimundža med odštevanjem do nove sezone ostal brez dveh najpomembnejših členov. Kako ključno vlogo imata, navsezadnje razkriva podatek, da gre za dvojico, ki je v prejšnji sezoni na igrišču preživela največ minut. Menda obstaja nekaj upanja, da bi bila črno-bela desetica nared za spopad z zasedbo iz Hajfe v Fazaneriji, toda, roko na srce, takšna predvidevanja so zelo optimistična.

Na seznamu potnikov ni niti Armina Ćerimagića, ki je sicer zelo blizu vrnitve na igrišče, vendar seveda še ni pripravljen na največje napore in na preizkušnjo, kakršna bo četrtkova, še kar nekaj časa pa v moštvu ne bo Kevina Žižka. Po operaciji križnih vezi rehabilitacija mladega napadalca sicer poteka brez zapletov, in če bo tako ostalo v prihodnje, naj bi se na igrišče vrnil v drugi polovici septembra.

Značke: mura, prva-liga, maccabi

Članki iz rubrike