Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
1 09.07.2019 13:05:29

Zdaj ni več nobenih dvomov, Muri bo v Izraelu ZELO TEŽKO: Na prvo gostovanje kar BREZ ŠTIRIH!

Aleš Cipot/Fotolens
Že nekaj časa je jasno, da bo Mura v četrtkovem obračunu prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa z Maccabijem zelo oslabljena.

Manjkali bodo štirje igralci, ki z ekipo ne bodo odpotovali v Izrael, temveč bodo nadaljevali okrevanje v domačem okolju. Že pred dnevi je brez sedeža na letalu ostal Nik Lorbek, ki mu preglavice povzroča bolečina v preponi in bo na prisilnem počitku vsaj še dobra dva tedna, kar pomeni, da je odlični vezist izgubljen tudi za povratni dvoboj, nakar je sledil nov šok. Zaradi težave z mišico je zunaj pogona prav tako Nino Kouter in mirne duše lahko zapišemo, da je Ante Šimundža med odštevanjem do nove sezone ostal brez dveh najpomembnejših členov. Kako ključno vlogo imata, navsezadnje razkriva podatek, da gre za dvojico, ki je v prejšnji sezoni na igrišču preživela največ minut. Menda obstaja nekaj upanja, da bi bila črno-bela desetica nared za spopad z zasedbo iz Hajfe v Fazaneriji, toda, roko na srce, takšna predvidevanja so zelo optimistična.

Na seznamu potnikov ni niti Armina Ćerimagića, ki je sicer zelo blizu vrnitve na igrišče, vendar seveda še ni pripravljen na največje napore in na preizkušnjo, kakršna bo četrtkova, še kar nekaj časa pa v moštvu ne bo Kevina Žižka. Po operaciji križnih vezi rehabilitacija mladega napadalca sicer poteka brez zapletov, in če bo tako ostalo v prihodnje, naj bi se na igrišče vrnil v drugi polovici septembra.

Značke: mura, prva-liga, maccabi

Članki iz rubrike