favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 27.06.2019 11:02:58

To je OSUPNILO VSE: Velika okrepitev Barce je PREDVIDLJIV IDIOT! Je kot pes, ki ga NE MOREŠ ...

Gospodična je šla morda nekoliko predaleč.

Mikky Kiemeney je znana nizozemska spletna osebnost, priljubljena lepotica, ki je še bolj zaslovela kot dekle vročega novega zvezdnika Barcelone in donedavnega organizatorja igre navdušujočega Ajaxa Frenkieja De Jonga. Po novem pa je lepotica znana tudi kot nekdo, ki je precej osmešil svojega fant. Če ste najprej pomislili, da je besede, o katerih govori vsa nogometna Evropa, izrekel kakšen hud sovražnik Barcelone in De Jonga, se močno motite. 

Ni znano, ali je dekle želelo, da bi besede, ki jih je izrekla v videu, ki se je pojavil na instagramu, dejansko slišali vsi sledilci. Kakorkoli, zdaj je prepozno, kajti dejansko so šle v svet in močno presenetile marsikoga. Seveda bi moralo vse skupaj zveneti kot šala, toda na tej ravni take šale lahko izzvenijo tudi precej neposrečeno. "Poglejte ga, je kot najbolj predvidljiv idiot. Kot pes, ki ga ne moreš peljati nikamor od doma," je dejala Mikky, s tem pa seveda sprožila številne šale in zbadanja na račun svojega fanta. 

In lahko ste prepričani, da se bodo neusmiljeni mediji (ali še bolj neusmiljeni navijači Reala) teh besed hitro spomnili, če bo De Jongu v novi sezoni pri Barceloni šlo karkoli narobe.  

Galerija

Članki iz rubrike