Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 26. avgusta

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

rebeka dremelj Njena.si

Prvič videli in slišali Rebekino hčerko

nu
nu
0 23.06.2019 13:24:18

PREDSEDNIK REALA je kupil TALE KLUB! Ne boste verjeli, kaj je s tem naredil - OBTOŽBE DEŽUJEJO!

Reuters
Florentino Perez je zadevo rešil v svojem slogu.

Madridski Real je bil deležen ostrih kritik, ker ni želel oblikovati ženske ekipe in se z njo v tem času, v katerem je vlaganje v napredek ženskega nogometa vsesplošno, sodelovati v hitro razvijajočem se španskem ligaškem sistemu. Kritik je bilo toliko in pritisk tako velik, da se je Real vendarle odločil ukrepati, a je s svojo potezo dvignil še več prahu in si nakopal še več srda, še več kritik. Zakaj? Ker si je Florentino Perez preprosto kupil neposredno mesto v prvi ligi. 

Tja se je ob koncu letošnje sezone uvrstila madridska ekipa z imenom CD Tacon, ki pa je zdaj ni več. Perez je namreč klub preprosto kupil, kupil njegove tekmovalne pravice, da preselil na sedež Reala in ga preimenoval v žensko ekipo Reala. Ni znano, kaj bo z igralkami, a nobena nima pogodbe z novim klubom, o vsaki se bodo odločali individualno, zagotovo pa jih bo veliko ostalo brez uresničenih sanj, saj bo Real hotel pripeljati nogometašice za takojšnji boj z Barcelono in Atleticom za naslov. 

Da je to neetično, nedopustno in tako zelo tipično za Real, meni večina. Po drugi strani pa pač živimo v svetu, v katerem taka poteza ni ne prva ne zadnja. Pa si mislite, kar si hočete.  

Značke: perez, real

Članki iz rubrike