reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
1 21.06.2019 10:10:02

MARIBORSKI navijači, poglejte, kaj so si privoščili ISLANDCI, kaj čaka VIJOLIČASTE (video)

Grega Wernig
Nasprotniki zasedbe iz Ljudskega vrta v 1. krogu kvalifikacij za ligo prvakov so v polnem tekmovalnem ritmu.

Medtem ko so nogometaši Maribora šele dobro začeli priprave na novo sezono, so njihovi tekmeci v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov v polnem tekmovalnem ritmu, toda hkrati je dejstvo, da jim v dozdajšnjem delu prvenstva ni šlo vse po načrtih. Niti približno. Na devetih tekmah so zmagali le dvakrat, enkrat so igrali neodločeno in doživeli kar šest porazov. Zadnjega proti vodilni ekipi KR Reykjavik, čeprav je močno dišalo po tretji zmagi vijoličastih nasprotnikov, naposled se je zgodila srhljivka.

Po prvem polčasu so z golom Kristinna Sigurdssona vodili z 1:0, na začetku nadaljevanja je Olafur Finsen povišal prednost in vse je kazalo na uspeh Valurja, ampak v zadnji tretjini obračuna so gostitelji poskrbeli za izjemen preobrat in si s tremi zadetki za končnih 3:2 zagotovili ves izkupiček.

Valur, ki je na devetem mestu na lestvici s 13 točkami zaostanka za vrhom, je torej pokazal dva obraza. Tako odličnega, kot veliko bolj klavrnega, zaigral je v zasedbi Hannes Halldorsson, Andri Adolphsson (od 83. Birnir Ingason), Bjarni Eiriksson, Olafur Finsen, Sebastian Starke Hedlund, Sigurdun Egill Larusson (od 55. Ivar Orn Jonsson), Lasse Petry, Birkir Saevarsson, Eidur Aron Sigurbjornsson, Haukur Sigurdsson (od 25. Einar Ingvarsson), Kristinn Sigurdsson.

Članki iz rubrike